Vand sættes over til pasta, øko grøntsager skrælles…her er det gulerødder og persillerod, asparges skylles og knækkes i bunden. Når du knækker asparges, så hold fast i bunden og omkring midten, bøj og den finder selv ud af, hvor den skal knække.
Når vandet koger hældes pastaen i gryden.
Grøntsagerne steges i økosmør f.eks. fra Arla, som kan købes i de fleste supermarkeder…steges 5-7 min ved middelvarme så der stadig er bid i grøntsagerne og asparges mindre tid end de andre ting.
Husk salt og peber efter behov men ikke for meget salt, da Parma skinken omkring torsken er salt i forvejen.
Torskefiletten steges få min. på hver side i smør.
Når pasta er al dente hældes det op i, hvad man føler for…her i en dyb tallerken ......grøntsager og torsk på toppen....efter behag hældes lidt god olivenolie og evt. en anelse....skrev en anelse hvid Trøffelolie udover retten....
Og selvfølgelig drikkes der vin undervejs. Husk dog, at gemme noget til maden ;-)
Wupti og velbekomme......
Kommentare