top of page
Søg

Tomatsuppe...billigt & nemt.

Dissing

Alt efter temperament, hakkes og ”masses” 6-8 hvidløg med noget salt.

½-delen til suppen og den anden 1/2 -del til hvidløgssmør.

Købte en spand cherrytomater, 500gr, i Netto á 20kr.

Grovhakkede lidt over 1/2delen.


En god klat smør kommes i gryden, lad det bruse af og kom så hvidløg og lidt tørrede chiliflager i.

Lad det ”stege” til hvidløgene lige får lidt farve.

De hakkede tomater kommes nu i gryden sammen med flåede tomater, her noget Passata fra Netto, en sjat hvidvin og lad det simre under låg i omkring 20min.

Kom en god klat smør i, purer det med en stavblender til det har en fin og cremet konsistens.

Smag til med salt, peber, lidt sukker og lad det ”koge” igennem.

Imens har jeg rørt hvidløgssmørret og kommet det i noget frosset hvidløgsflüte købt i Netto, Brødet har jeg taget ud i god tid, så det er tøet helt op.

Det skal have 10-12min. I forvarmet ovn på 200gr.

Frisk basilikum skæres i mindre stykker og kommes i suppen.

Rør rundt, smag om det mangler krydderi.

Kommes op i skålen, noget basilikum på toppen sammen med lidt god olivenolie og evt. noget frisk revet parmasan, hvis man er til det….modsat mig.


Og et glas rødvin til, har jo aldrig skadet.


 
 
 

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page