
Kan næsten ikke blive mere italiensk, men har dog lavet et par tilføjelser. Men find en skål frem og kom her 300 gr. hakket okse kød, et hakket løg, 2 øko æg, lidt øko fløde, havregryn, salt & friskkværnet peber i som røres sammen til en ikke alt for fast konsistens.

Glemte persille som nu er hakket og kommes ved. Smag til og stil det på køl.

Salsiccia pølser med chili købt i Super Marco steges et par min. på alle sider på panden i lidt olie og øko smør.

Lægges til side og tag nu skålen med farsen ud af køleskabet og form det til mindre kugler og kommes på panden.

De steges gyldne på alle sider.

Når færdige, op på køkkenrullen sammen med pølserne.

3-4 hvidløg hakkes/skæres i skiver og op på panden.
Steg ved middelvarme til de liiiige begynde, at få farve.

Åben en dåse flåede San Marzano tomater købt i Super Marco
Fåes nok ikke bedre.

Tomaterne hældes forsigtigt ud på panden, så det ikke sprøjter ud over det hele.

En lille dåse tomat pure åbnes.

Et par spiseskefulde pure kommes på panden og rør det hele sammen.

Pølserne skæres i tilpasse skiver og kommes på panden sammen med kødbollerne.

Lidt rødvin hældes ved. Lad det hele blive varmet igennem og lad det simre nogle minutter, så det samles.

Smages til med sukker, salt & peber.

Elsker basilikum så rigeligt af det i retten.

Pasta findes frem og her lækker pasta, som er købt hos Super Marco.

Vand i gryde, koges op så det bulder koger. Pastaen i, koges uden låg og “godt” med salt… her 3 min. og hellere lidt under end over.

Når al dente hældes pasta incl. lidt af kogevandet på panden og rør rundt.
Lad det gerne simre nogle min., så det hele samles.

Mad over i den dybe. Revet cheddar ost og noget frisk basilikum kommes på toppen.

Har selvfølgelig haft åbnet en flaske vino fra Laudrup Vin, som er nydt undervejs og nu også til retten.

Velbekomme.
Comments