
Lav 4 dl god stærk kaffe…gerne espresso. Lad den køle af og kom 1 dl Marsala eller Ameretto i. Her Marsala, men prøver med Ameretto næste gang for tror, at det vil give bedre "bid".

4 æg deles med blommer og hvide hver for sig. Blommerne piskes til en luftig æggesnaps med 100 gr. sukker og 1/2 god vanille stang. Det kan tage lidt tid og herefter røres 500 gr. Marscarpone i.

Æggehviderne piskes til skum og vendes forsigtigt ned i massen.

Aflang form eller fad findes frem. Tag så en ladyfinger af gangen, som dyppes ned i den afkølede væske.

Og de skal bare dyppes og ikke “sovses” ind. De suger mere, end du regner med. Taler nu af erfaring..... En af gangen lægges de ned i fadet og fyld hele bunden ud.

Et lag creme oven. Et nyt lag ladyfingers og atter et lag creme. Fadet sættes på køl og helst natten over.

Dagen efter strøes et lag kakaopulver over.

Debut men gik egentlig meget godt og smagte fantastisk. Velbekomme.

Comments