top of page
Søg

Spaghetti...nemt og rimelig hurtigt

Dissing

Rapsolie kommes på panden.

Bacon skåret i mindre stykker kommes ved. Når det begynder at få lidt farve, tages det op og stilles til side.

I mellemtiden er der sat vand over og spaghetti kommes i, som her skal koges i 10 min og husk salt. Og hellere koge lige i underkanten end over.


Så kommes choritzo på panden og igen, når det begynder at få lidt farve, tages det op og stilles til side.

Der er rigeligt fedtstof fra choritzoen, så nu kommes et løg skåret i skiver på panden.

Når løgene begynder, at blive “gennemsigtige", kommes San Marzarno tomater skåret i kvarte ned til løgene.

Efter nogle min. kommes skiver af hvidløg ved.

Det tidligere stegte bacon & chorizo kommes nu på panden. Rør det hele sammen og smag til med salt, peber og evt. cayennepeber.

Den kogte spaghetti kommes ved og rør rundt.

Det hele over i en dyb tallerken.

Parmasan kan måske bruges, som jeg dog ikke spiser så nøjes med, at komme noget mozzarella på toppen sammen med frisk basilikum. Det hele toppes med en god olienolie.

Og et godt glas rødvin til, har jo aldrig skadet.

Velbekomme.

 
 
 

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page