
2-3 øko-æg slåes ud i en skål.
Piskes godt med en gaffel til det bliver lettere cremet.
Kom lidt salt og friskkværnet peber i.
Lidt skalotteløg hakkes.
Tag efter behov noget Chorizo og træk skindet af.
Skæres i mindre tern.
Smør på en pande…middelvarme.
Smørret bruser af og Chorizo kommes i sammen med løget.
Lad det få varme nogle min. og rør lidt rundt undervejs.
Pas på med for meget varme og for længe, for ellers bliver Chorizoen tør! Og løget skal kun ”klares” og ikke steges!
De piskede æg hældes ned til pølse og løg.
Der røres mens det samler sig og uden, at æggemassen bliver tør.
En god skive rugbrød….her 70% rugbrød fra Lagkagehuset med (tand)smør.
Kaffen er sat i gang og ”Om lidt er kaffen klar” som Poul Dissing ville synge til.
Røræg op på en tallerken, rugbrød på siden.
Sæt dig, spis den smagfulde og mættende morgenmad/brunch og nyd din kaffe til.
Velbekomme.
Og det smagte dejligt….god start på dagen.

Comments