
Nemt, smagfuldt og kan laves på omkring ½ time. Bacon skæres i mindre stykker og på panden med lidt øko smør. Stilles til side inden, at det bliver sprødt.


Løg hakkes og på panden. Evt. med lidt mere smør.

I mellemtiden hakkes markchampignon og hvidløg i grove stykker.
Kommes på panden.

Lad det hele få noget varme og krydre med salt, peber og lidt cayenne, så det får lidt ”bid” og rør rundt.

I mellemtiden har du sat vand over i gryde til pasta som jeg har købt i Supermarco. Når vandet koger tilsæt salt og lad koge uden låg. Se kogertid på pose.


2 dl. (mad)fløde hældes på panden og lad det simre nogle min.


Tilsæt lidt sukker.

Når pasta er al dente, hældes det på panden sammen med lidt af pastavandet, samt det tidligere stegte bacon.
Rør rundt og smag til.

Det hele op i den dybe.


Og vinen fra Laudrup Vin må jo ikke glemmes.

Velbekomme.
Comentarios