
Dejlig mad med masser af smag og kan laves på max. ½ time. Fandt i en af de få Irma butikker som er tilbage, nogle dejlige Iberico Choritzo pølser. Pande på komfuret, lidt øko smør kommes på og når det har bruset af, kommes pølserne på, som jeg har skåret i kvarte. Giv dem nogle få min., ved middelvarme og lægges til side. Pas på med, at give dem for lang tid på panden, da jeg så syntes, de bliver hårde og kedelige.

Løg hakkes, mere smør på panden. Løgene kommes ved og lad dem simre til de bliver bløde.

I mellemtiden har jeg fundet pasta frem, som jeg køber i Supermarco.

Vand sættes over i gryde og pasta kommes i.

Hakker 3-4 hvidløg og nogle San Marzano tomater som kommes på panden.

De kvarte Choritzo kommes ligeledes ved. Det hele varmes igennem og smages til med salt, peber og gerne lidt cayenne.

Vandet hældes fra pastaen, når den er al dente og kommes på panden.

Rør rundt og lad det hele samle sig. Smag gerne til, om det mangler krydderi af en art.

Det hele hældes op i den dybe, toppes med basilikum og mozzarella er skåret i mindre stykker.

Et glas vin, eller flere fra Laudrup Vin hører sig til.

Velbekomme.

Comentarios