top of page
Søg

Pandekager

Dissing

Du skal bruge 65 gr. sukker, hvor du hælder det meste op i en skål.

En lille rest af sukkeret over på et skærebræt.

En vaniljestang flækkes med en lille skarp kniv, kornene skrabes ud og mases sammen med sukkeret.

Det nu hjemmelavede vaniljesukker blandes sammen med sukkeret i skålen, hvor du også kommer 100 gr. hvedemel samt 3 øko æg.

Ingredienserne piskes godt sammen, til dejen er glat og uden klumper.

65 gr. øko smør smeltes på en pande.

Det smeltede smør piskes i æggemassen lidt af gangen.

Når det er gjort, piskes 1/4 liter øko letmælk i og dejen er nu klar.

Lille klat smør på en varm pande og dej hældes på.

Vip panden så dejen fordeles.

Dejen steges kort ved høj varme og vendes, når pandekagen har fået farve.

Handlingen gentages og de færdige pandekager kommes på fad i forvarmet ovn.

Pandekager rulles sammen, op på tallerkenen og her pyntet med jordbærmarmelade og flormelis.

En god klat hjemmelavet parfait, må jeg få lavet til næste gang.

Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet pandekager, men missionen lykkedes egentlig meget godt.

Nød en god spansk øl til, eller var det 2, som er købt hos Laudrup Vin.

Velbekomme.

 
 
 

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page