
Mørksej fra min yndlings fiskehandler i Torvehallerne, Kbh, saltes og stilles til side. Saltes trækker væden og gør fisken mere fast..

Et løg skæres i skiver, smør på panden, lad smørret bruse af og løg på.

Rør rundt og lad stå et par min. 1/2 grøn peber rengøres, skæres i mindre stykker. 2-3 fed hvidløg hakkes og kommes på panden.

Efter et par min. kommes cayenne- og lidt chilipeber på.

1/2 fl. hvidvin hældes på, kog op nogle min.

Ris tilføjes.


Lad det simre og efter 10 min., kommes oliven i.


Ydermere kommes her nogle mindre tomater skåret i kvarte i.

Risene skal stå i omkring 20 min. så efter ca. ca. 15 min., kommes en god klat øko smør og olivenolie på en pande, som er sat på middel varme.

Lad bruse af og fisken kommes på.

I sauterpanden med grøntsager osv., kommes noget madlavningsfløde og lidt sukker på.

Fisken skal kun have få min. på hver side og indtil, at lamellerne begynder, at dele sig.

Div. grøntsager, fløde osv. kommes op i den dybe. Fisken ovenpå og her lidt hakket tomater på toppen.

Hjerteforeningen siger, 4 glas vin til en lejlighed og her må mindst være et par lejligheder, så vino fra Laudrup Vin drikkes med velbehag.

Velbekomme 😊
Opmerkingen