top of page
Søg

Lady & Vagabonden

Dissing


1/2 kg. kalv/flæsk op i en skål. 2 øko-æg tilføjes. 1 løg og 1 fed hvidløg hakkes og kommes ved. Lidt havregryn ned til alt det andet. Salt/peber og rør rundt til det bliver tilpas lind. Ind i køleskabet i min. 1/2 time.

1 løg og nogle hvidløg efter smag hakkes. Over på en pande, hvor økosmør nu er bruset af.

Når løgene er klaret, kommes en god sjat rødvin på panden og koges lidt ind. Så kommes passata ved og lad det simre. Undervejs smages til med salt, peber, lidt sukker og en ekstra klat øko-smør. Lad det simre.

En god klat øko-smør kommes på en pande og farsen tages ud af køleskabet. Lad smøret bruse af og form nu dellerne med en ske og over på panden.

Efter 5-6 min. på medium varme vendes dellerne.

Sovsen som simrer, kommes noget frisk basilikum i og rør rundt. Smag til med evt. mere salt og peber.

I mellemtiden har du sat pasta over. Når det er kogt al dente, hældes pasta incl. lidt af pastavandet og sovs over i sauterpanden til dellerne og lad det simre, samle sig.

Når du er tilfreds, kommes det over i den dybe. Ekstra frisk hakket basilikum kommes hen over.

Undervejs har jeg nydt et godt glas vino fra Laudrup Vin.

Som jeg fortsatte med til retten Velbekomme


 
 
 

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page