top of page
Søg

Jambalaya

Dissing

Hader madspild og havde lidt bladselleri tilovers fra i forgårs samt frosne rejer og choritzopølser. Så Jambalaya er nu mit valg. 3 choritzopølser fra Irma skæres i skiver. 2 stilke bladselleri skæres i tern. 1/2 rød peber skæres i mindre strimler. 1 løg skæres i mindre stykker. 3 fed hvidløg hakkes i fine stykker. 2 dl. vilde ris fra Irma måles op. God håndfuld rejer, her fra fryseren, stilles klar.


Choritzopølserne kommes op på panden i det afbrusede øko smør fra Irma. Giv dem lidt farve og stil dem til side.


Alle grøntsagerne kommes på panden. Salt, peber, cayennepeber kommes på og der røres rundt. Lad det få lidt farve.


Når lidt farve, kommes passata, oregano og frisk timian på. Lad småkoge i nogle min.

Ris hældes på sammen med en 1/2 fl. hvidvin.

Lad det simre i omkring 15 min. Rør rundt undervejs, så det ikSå kommes choritzopølserne ved.

Efter 5 min. kommes rejerne i og varmes igennem i 5 min. Smag til med salt & peber.

Over på tallerkenen.

Et glas vin fra Laudrup til skader jo ikke. Velbekomme.


 
 
 

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page