
Fiskehandleren havde været så flink, at fjerne både skind og strengen på havtaskekæberne.
Salt dem på begge sider og lader dem hvile.

Bacon skæres i mindre stykker og kommes på forvarmet pande med lidt smør.
Når færdig stilles til side.

Pastinak skrælles, lille løg skrælles og skæres i mindre stykker, San Marsano tomater skylle og skæres i halve, 2-3 hvidløg skæres i grove stykker.

Smør på en pande og når varm, kommes løg og pastinak på.

På en anden pande smeltes smør og når varm, kommes kæberne på. Kværn peber hen over.

Samtidig kommes tomater og hvidløg på panden med pastinak og løg.
Krydres med salt, peber og lidt cayennepeber.


Kæberne vendes efter nogle min.
Vandet hældes fra pastaen når al dente.
Pasta op i den dybe.
Grøntsagerne ovenpå.
Kæberne på toppen.
Pyntes med bacon og basilikum.

Og god olivenolie her fra Supermarco kommes henover.


Og vanen tro, et glas vin fra Laudrup Vin.

Velbekomme.
Comentários