Nem, rimelig billig og ret hurtig mad. Så ingen undskyldning for, at springe ned efter en pizza.

Åben en flaske vin og gerne fra Laudrup Vin….. Skænk op i karret og nyd det….så er vi i gang :-)
Ovn forvarmes til 225 gr.
Kartofler og rødløg renses og skæres i både og kartoflerne hældes over i et ildfast fad eller bradepande med f.eks. noget Lehnsgaard rapsolie over…husk også salt og peber og det sættes ind midt i ovnen. Efter 10 min +/- kommes rødløgene ved og lad det nu yderlige stå 15min. +/- …og gerne til det har fået noget farve.
Kyllingebrysterne er i mellemtiden skåret i mundrette stykker og chorizopølserne, helst de bløde tykke fra Irma, er klargjorte med enderne klippet af. Hader de ender…også hos pølsemanden, som sjældent har tænkt så langt! Dog ikke hos Harry’s Place på Nørrebro...
Kom også gerne en mindre flok hvidløg ved og det hele bredes ud i bradepanden sammen med kartofler og rødløg og evt. med noget ekstra olie over.*
Efter behag hældes noget Herbes de Provence over og smag til med lidt salt og peber.
Vend det hele rundt og lad det stå yderlige 20 min. +/- en sjat.
Servér med godt brød…..f.eks. det grove Ciabattaflütes fra Lagkagehuset og/eller en salat til, hvis man mener, at det er påkrævet.
Vigtig…husk vinen til kokken og gæst(er) undervejs og selvfølgelig efterfølgende til maden.
Velbekomme og god fornøjelse :)
3-4 personer. 4-500gr. kyllingebryster. 1 pk. Choritzo pølser fra Irma…af de bløde tykke. 2-4 rødløg. Kartofler efter behov. Salt & peber. Herbes de Provence. Lehnsgaard Rapsolie. Ciabattaflütes fra Lagkagehuset Vin fra Laudrup Div. øko-grøntsager fra Netto

Comments