top of page

Bag om
Dissings Mad & Rejser

På ”utallige” opfordringer fra Facebook venner springer jeg ud på det dybe vand med denne hjemmeside.

Jeg hedder Per Dissing, jeg er 67 år, bor på Amager og arbejder som freelance TV-fotograf samt "købmand", hvor jeg bl.a. laver demo/salg for Laudrup Vin og Eventure-Booking.
Interessen for mad kommer fra min kære afdøde mor, som kunne få ”ingenting” til, at smage som en million - bl.a. pga. smør, som jeg også har taget til mig
Så decideret slankemad, er nok ikke her…

Og husk...."Guldet" ligger ofte i bunden af tallerkenen.

Jeg er ikke ekspert i madlavning, men jeg syntes, at det er sjovt at lave mad. Laver mad som er inspireret fra div. kogebøger og tilført mit eget snit. Mad som er opstået af ”ingenting”, inspiration fra Italien og ikke mindst fra min mor.

Har en stor kærlighed til mad, vin og, at bruge økologiske råvarer. Elsker simremad, at mad er rustikt, ligesom jeg elsker at komme ud og smage lettere ”forfinet” mad herhjemme som i udlandet.
Men... jeg kan sagtens hente en pizza og spise junk-food, på dette punkt er jeg ikke hellig.

Dette vil derfor være en side med opskrifter, om råvarer, vin, ros og ris om butikker, restauranter, men også...


And now over to something completely different...

Når der er råd, elsker jeg bl.a., at rejse til mit elskede Seattle og ikke mindst Lucca og Montecarlo i Toscana. Det være sig både på low-budget, som businessclass ved bl.a. opgradering, bo på B&B, middelklasse hoteller til 5-stjernet luksus.

Så denne side vil være omtale af hoteller, fly(selskaber), restauranter og lufthavne. 
Jeg håber, at du vil lade dig inspirerer og hygge dig med både mad og rejser.

Varmeste hilsner

Dissing


* Er ikke sponseret, men skulle det blive aktuelt, vil det blive skrevet.

bottom of page