top of page


Wakeup - Aarhus
Er pga. arbejde ind imellem i Aarhus. Sent i seng og tidligt op og her er Wakeup et ganske udmærket sted, at overnatte. Og man kan jo...
Dissing
20. sep. 20192 min læsning


Burger Royale
Indrømmer blankt, at denne ret næsten er planket fra Paul Cunningham...sorry Paul.....men håber, at han kan tilgive mig og ellers må jeg...
Dissing
7. sep. 20193 min læsning


Andebryst m. Hasselback kartofler
Så skal vi have bryst og det siger man vel sjældent nej tak til. Vi starter dog med, at skylle og børste nogle kartofler godt og...
Dissing
27. aug. 20192 min læsning


Toto – Vin & Spisebar
Så landede jeg og min medspiser igen på Toto, Amagerbrogade 145. Havde reserveret ”vores” pladser i baren, hvor vi elsker at sidde. For...
Dissing
25. jul. 20193 min læsning


Mit elskede Hotel Randers
Med spænding vendte jeg tilbage til et af mine yndlings hoteller i Danmark….det agtværdige og historiske Hotel Randers midt i min...
Dissing
9. jul. 20192 min læsning


Boeuf Stroganoff med grov mos
Nogle bruger oksemørbrad eller oksefilet, hvilket absolut også er lækkert. Men her bruger jeg til 4 pax omkring 600 gr. okseklump, som nu...
Dissing
23. maj 20192 min læsning


Bavette (Frederiksbergsteak) med rodfrugter
Flere ting i spil og prøv på, at få overblik med div. inden du går i gang, så det bliver færdig samme tid. Jeg starter dog altid med...
Dissing
22. maj 20192 min læsning


H.W. Larsen – slibning af knive
Nej dette er ikke en opskrift på mad, men det er en ”opskrift” på, hvor man kan tage hen, når ens strygestål ikke kan få knivene helt...
Dissing
9. maj 20191 min læsning


"Fattigmands" Pighvar
Udtrykket ”fattigmands” bruges her, da nogen ikke mener, at der er den store forskel i smag på Pighvar og Slethvar, men der er dog prisen...
Dissing
25. apr. 20192 min læsning


Hansen Is vs. Paradis Is
Vi startede ved Paradis Is på Hovedgaden i Tisvildeleje. Men da ekspedienterne ikke kunne svare på spørgsmålet om, hvilke is der evt. var...
Dissing
22. apr. 20191 min læsning


Pasta med andelår
Krydr et andelår salt og peber. Smelt noget smør i en gryde og kom andelåret i, når smørret er bruset af. Brunes af på begge sider og...
Dissing
15. apr. 20192 min læsning


Torskefilet m/ærtepuré
Til én person så gange op hvis flere til bords. Fjern eventuelle ben fra torskefileten., som her er købt i Hav. Dup torsken med...
Dissing
13. apr. 20192 min læsning


Røræg med Chorizo
2-3 øko-æg slåes ud i en skål. Piskes godt med en gaffel til det bliver lettere cremet. Kom lidt salt og friskkværnet peber i. Lidt...
Dissing
10. apr. 20191 min læsning


Vildsvinebov med grov kartoffelmos.
Opvarm støbejernsgryde og kom noget smør og rapsolie i. Når det er bruset af, kommer jeg 900 gr. Vildsvinebov fra Hav i Torvehallerne,...
Dissing
7. apr. 20192 min læsning


Danmarks bedste bøfsandwich 2018.
Forventningens glæde var stor, da vi gik ind på Restaurant Kohalen i Aarhus. Vi havde bestilt bord i god tid og det anbefales på det...
Dissing
22. mar. 20192 min læsning


Torskefilet fra Hav i Torvehallerne svøbt i Parma skinke fra f.eks. Netto.
Vand sættes over til pasta, øko grøntsager skrælles…her er det gulerødder og persillerod, asparges skylles og knækkes i bunden. Når du...
Dissing
22. mar. 20191 min læsning


Chorizopølser med kartofler & rødløg
Nem, rimelig billig og ret hurtig mad. Så ingen undskyldning for, at springe ned efter en pizza. Åben en flaske vin og gerne fra Laudrup...
Dissing
5. mar. 20191 min læsning


Hilton i Københavns Lufthavn.... nu Clarion Hotel
Skal jo starte et sted og hvorfor så ikke åbne denne Blog med en gammel, men ikke mindre vigtig…..”nyhed”. For nogle ved og andre ved...
Dissing
1. apr. 20173 min læsning
bottom of page